Sing Challenge Festival

In het weekend van 16 en 17  maart a.s. zal het Sing Challenge Festival plaatsvinden op Vakantiepark “De Schatberg” in Sevenum. Dit weekend zal het park bruisen met muziek, dankzij de 26 deelnemende koren met een breed scala aan repertoire, waaronder pop, rock, shanty, smartlap, barbershop, folk en klassieke muziek.

Egelsheim staat op zaterdag om 11:35 in de “Plaza” op het podium met een gevarieerd en interessant programma. Het publiek kan genieten van bekende nummers zoals Harmony van Ray Conniff en Thank You for the Music van ABBA.

Vocal Group Happy Sound is eveneens van de partij. Hun optreden staat gepland op zaterdag om 14.10 uur in de Peelzaal. Happy Sound brengt een gevarieerd programma met onder andere The Circle of Life en Sign of the Times.

Beide koren staan onder de deskundige leiding van dirigent Eric Roefs en worden begeleid door onze vaste pianiste Ludmila Seroo-Ferroni 

Het Sing Challenge Festival draait niet alleen om muziek, maar ook om plezier. Wij nodigen onze fans en alle andere bezoekers uit om te komen luisteren en te genieten van de andere deelnemende koren. Wie weet raakt je zo enthousiast dat u zich bij een van onze koren wilt voegen. We zijn er klaar voor en hebben er zin in! Speciaal voor de geïnteresseerden organiseren wij binnenkort een meezing repetitie!

Toegang tot het festival is gratis. Kom langs en laat je meevoeren door de prachtige klanken van Egelsheim, Happy Sound en alle andere koren op Vakantiepark “De Schatberg” Midden Peelweg 5 te Sevenum!

Voor meer informatie en het programma kijk op www.singchallenge.nl of op www.facebook.com/singchallenge