Een geslaagd uitje voor Happy Sound

Afgelopen zondag (29 okt) reisde Happy Sound af naar midden Limburg voor een koffieconcert in Ittervoort, georganiseerd door Gemengd Koor “El Puente”.
Voor Happy Sound was er sprake van enige spanning want het was voor het eerst sinds de Corona pandemie én voor het eerst onder de deskundige leiding van Eric Roefs, dat het koor buiten Hegelsom op de planken stond.

Ondanks het indrukwekkende optreden van het veel grotere gastkoor, onder leiding van Theo Collaert, wist Happy Sound, met een veel kleinere bezetting, het publiek in vervoering te brengen met hun zes nummers: “A Sky Full of Stars”, “Thinking Out Loud”, “Viva La Vida”,”Sign of the Times”, “Morning Train” en  “Halleluja”.

Voorafgaand aan het concert bracht HappySound een bezoek aan het, nabij gelegen, pittoreske Thorn. Onder begeleiding van een ervaren gids verkende het koor de prachtige kerk en dook het in de rijke geschiedenis van het witte stadje. De culturele excursie werd afgesloten met een smakelijke lunch, waardoor het koor energiek en voldaan naar Ittervoort kon vertrekken.

De positieve reacties van zowel het publiek als de koorleden bevestigden dat dit uitje meer was dan alleen een concert. Het was een geslaagde combinatie van muziek, cultuur, verbinding en gezelligheid. Happy Sound kijkt met voldoening terug op deze bijzondere dag en ze kijken uit naar het moment dat in het nieuwe MFC een eigen concert kan worden georganiseerd.