Kerstmis voor de deur

Voor ons, koorzangers, begint de kerst vaak al in september. Dan worden de liedjes gekozen die met de kerst zullen worden gezongen en klinken er tijdens de repetities alweer de eerste kerstbelletjes. Nu zijn er nog maar een paar repetities te gaan, en begint het wel heel serieus te worden. Voor de Kerstwandeling is zelfs een extra repetitie ingelast op dinsdag 19 december van 19.30u – 20.30u.

Kerstprogramma:

  • Zondagavond 24 december 20.30u H. Hubertuskerk Hegelsom: Egelsheim zingt zoals gebruikelijk in de nachtmis.
  • Dinsdag 26 december 9.30u H. Hubertuskerk Hegelsom H.mis waarbij Happy Sound voor de muzikale ondersteuning zal zorgen.
  • Woensdag 27 december zullen Egelsheim en Happy Sound gezamenlijk voor muzikale begeleiding zorgen bij de jaarlijks Kerstwandeling in Kasteelpark ter Horst.

Kerstwandeling:

Op woensdag 27 december organiseert Landschap Horst aan de Maas de jaarlijkse lichtjeswandeling door de Kasteelse Bossen. Hier kunnen de kerstman en al zijn vrienden hun benen strekken om die overtollige kerstpondjes eraf te krijgen. In een sfeervol verlicht bos vol verrassingen loopt het publiek een route langs prachtige lichtshows, amusement, en livemuziek. Het kerstkoor van Egelsheim en Happy Sound staat langs de route ter hoogte van het strand.

Je mag de wandeling starten tussen 18.00 uur en 19.30 uur. Het startpunt is bij Kasteel ter Horst. De route is 4 kilometer lang. Wandelaars wordt gevraagd zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Auto’s worden naar de parkeerplaats bij het Dendron College geleid. De wandeling is gratis, maar voor een vrijwillige bijdrage, een hapje of een drankje langs de route kan contant geld worden meegenomen. Er is ook een mogelijkheid om via QR-code en Tikkies te betalen.

Nieuwsgierig geworden? Kom mee wandelen, luisteren en genieten!