Geniet samen met ons van de zomer

Een avondje genieten van de zomer met een drankje en mooie zang en muziek? Dat kan op 10 juli bij café Debije. Op 10 juli vieren Egelsheim en Happy Sound namelijk de zomer!

We laten u meegenieten van de nummers die we sinds het prachtige bevrijdingsconcert op 6 mei hebben geoefend. En dat ging gepaard met menig zweetdruppeltje in de vaak bloedhete oefenruimte op het PTC-terrein. Maar het resultaat mag er zijn. We presenteren u een mix van spiksplinternieuw eigentijdse popsongs en enkele reeds eerder uitgevoerde liederen.

Natuurlijk worden we begeleid door het fantastische pianospel van Ludmila Seroo-Ferroni en dit jaar ook door ‘special guest’ Marcel Engelen. Muzikaal staan beide koren onder de zeer deskundige leiding van Eric Roefs.

Ook zal er weer een jubilaris in het zonnetje worden gezet: Mieke van Rens is nu ruim 25 jaar lid van Happy Sound en dat mag gevierd worden.

Kortom, heeft u zin in een gezellige avond met mooie muziek, zorgt u er dan voor om voor 19.30 plaatsgenomen te hebben op het terras van café Debije, want dan beginnen we. Het concert is gratis en we hopen dat we ook u mogen begroeten op 10 juli.