Huldiging jubilaris Mieke van Rens tijdens seizoensafsluiting GZV Egelsheim.

Maandag 10 juli werd traditie getrouw het seizoen afgesloten met een klein openluchtconcert gevolgd door een gezellig samenzijn. Deze keer was het voor de tweede (en laatste) keer op het terras van café Debije, onze tijdelijke repetitielocatie op het terrein van PTC+. Het terras gezellig druk en gelukkig waren de weergoden ons gunstig gestemd.

De avond werd geopend door voorzitter Stef Dekker. In een korte terugblik haalde hij aan dat het voor beide koren eigenlijk een hele nieuwe start was na alle perikelen van corona en dirigent wisselingen. Met de nieuwe dirigenten Marcel Engelen bij Egelsheim en Eric Roefs bij Happy Sound kregen de leden weer nieuwe energie en plezier in het zingen. Helaas moest Marcel vanwege zijn gezondheid een stap terug doen. Na een korte interim periode werd Eric Roefs gelukkig bereid gevonden om voortaan ook Egelsheim onder zijn hoede te nemen.
Verder werd het Bevrijdingsconcert van 6 mei j.l. gezien als het hoogtepunt van het seizoen waarbij samen met Muziekvereniging st Hubertus, de Stichting Heemkunde Hegelsom, de kerk en vele vrijwilligers twee maal een prachtige uitvoering werd neergezet in een mooi versierde uitverkochte kerk.

Na een miniconcert van beide koren – Happy Sound zoals gewoonlijk op de piano begeleid door Ludmila en Egelsheim voor deze gelegenheid door Marcel Engelen (!) – werd officieel afscheid genomen van Marcel, hij werd hartelijk bedankt voor zijn prettige en inspirerende inzet voor Egelsheim.

Na een korte pauze werd vervolgens Mieke van Rens gehuldigd vanwege haar 25 jarige lidmaatschap bij Happy Sound.

Toen alle plichtplegingen voorbij waren was het tijd voor een ouderwets gezellige avond in een heerlijke, zomerse sfeer.

We hebben nu vakantie t/m 27 augustus, op maandag 28 augustus als ook de scholen weer beginnen, starten de repetities weer. We hopen dan ook een aantal kandidaat leden te mogen begroeten. Heb jij ook belangstelling om eens een repetitie bij te wonen? Neem dan contact op met ons secretariaat (Henriette) secretaris@egelsheim.nl of kijk op www.egelsheim.nl

Fijne vakantie!