Uitstapje Koor Egelsheim op vrijdag 8 september

Omdat de geplande concertreis 2021 door de voor iedereen bekende reden geen doorgang kon vinden, is in overleg met de leden van koor Egelsheim begin 2022 besloten om geen meerdaagse concertreizen meer te organiseren. Dit i.v.m. de leeftijd en mobiliteit van diverse leden.
Wel is aan de leden gemeld, dat het de bedoeling is om bv jaarlijks een uitstapje voor een dag te organiseren.

Het heeft nog even geduurd, maar inmiddels is er een uitstapje geregeld door 2 leden van Egelsheim. Het uitstapje vindt plaats op vrijdag 8 september a.s.
Om 11.45u vertrekt! de bus  bij “De Leste Geulde” in Horst ( bijna iedereen heeft zich aangemeld )  richting Roermond.
Daar aangekomen gaan we genieten van een kopje koffie / thee, waarbij uiteraard een stukje Limburgse vlaai wordt geserveerd. Dit gaat gebeuren bij hotel de Pauw aan de Roerkade.
Om 14.00 u steken we de weg over om in te stappen op een boot voor een rondvaart over de Maasplassen. Deze tocht duurt 70 minuten.
Na de boottocht stappen we weer in de bus om naar Kapel in ’t Zand in Roermond te gaan.
Hier krijgen we wat informatie en kunnen we op ons gemak de kapel te bekijken. We zingen hier ook enkele muziekwerken, die passen bij deze kapel.
Rond half 5  vertrekken we weer met de bus om het uitstapje af te sluiten met een verrassingsbuffet  bij “De Leste Geulde”.

Iedereen gaat natuurlijk duimen en/of een kaarsje aansteken voor goed weer…..