Met trots kijken wij terug op “Het Verhaal van Hegelsom

Publiek bedankt!
Bedankt voor het feit dat jullie het 2,5 uur lang hebben volgehouden op een harde kerkbank om aandachtig te luisteren naar ‘Het Verhaal van Hegelsom’. 
Bedankt voor al jullie mooie reacties. Deze unieke combinatie van verhalen, beelden, zang  en muziek heeft bij veel van jullie wat losgemaakt. De momenten van herkenning riepen bij de ouderen vaak emoties op en anderen waren verrast door de dingen die ze hoorden en die hun ouders nog nooit eerder met ze hadden gedeeld. Wij kunnen wel zeggen dat we in onze opzet zijn geslaagd.

Muziek Vereniging st Hubertus bedankt!
Dat jullie dit initiatief weer hebben opgepakt en dat we er samen met jullie en met stichting Heemkunde Hegelsom,  Me On Stage en de kerk, een prachtige voorstelling van hebben kunnen maken.  Het was fantastisch om samen met jullie te mogen zingen!

Vrijwilligers bedankt!
Dank voor jullie inzet om alles goed te laten verlopen, zowel vóór, tijdens, tussen als na de voorstellingen. Enkele mensen hebben er vele uren in gestoken andere waren beschikbaar voor hand en span diensten. Allemaal heel hartelijk dank!

Koorleden, dirigent en pianiste bedankt!
Het was soms een lastige weg met pittige nummers waarvan we niet wisten hoe het allemaal zou gaan klinken. Pas toen we de eerste gezamenlijke repetitie met de fanfare hadden gehad begon het door te dringen dat we met iets heel moois bezig waren, maar ook dat er nog hard gewerkt moest worden.
Voor Eric Roefs, dirigent van Happy Sound sinds september 2022 en sinds kort interim dirigent van Egelsheim, was het de eerste grote beproeving met onze beide koren. Petje af voor de wijze waarop hij ons heeft klaargestoomd voor dit concert.  
Dankzij jullie inzet en doorzettingsvermogen kunnen we nu met trots terugkijken op deze twee prachtige uitvoeringen!

En tot slot, mocht je nu denken “dat lijkt mij mooi, zingen in zo’n koor”, twijfel dan niet en kom eens kijken bij een repetitie op maandagavond. Onze beide koren, Egelsheim en Happy Sound, kunnen nog nieuwe leden gebruiken. Ook ongeoefende stemmen kunnen we gebruiken, uiteindelijk zijn we allemáál zo begonnen.

(foto Ton Sieben)